Avaleht Vägivallast Tugikeskused Tugitelefon 1492 ENVL Tegevus Uudised

Kui Sul on võimalik, palun toeta naiste tugikeskusi üle Eesti. Saad seda teha läbi Eesti Naiste Varjupaikade Liidu, tehes annetuse või sõlmides internetipangas või pangakontoris annetuseks püsikorralduslepingu. Palun märgi makse selgitusse, kas tohime Sinu nime tänutäheks siin lehel avaldada või soovid jääda anonüümseks abistajaks

EESTI NAISTE VARJUPAIKADE LIIT
Swedbank EE722200221047713249

Kodulehe uuendamist toetas Norra toetusprogramm

 

Uudised

12.06.2013 Norra finantsmehhanismi toetus

Aastatel 2013. - 2015. viib Eesti Naiste Varjupaikade Liit ellu Norra finantsmehhanismi 2009-2014 raames rahastatud programmi „Kodune ja sooline vägivald“ eeldefineeritud projekti „Soopõhise vägivalla ohvritele paremate abiteenuste pakkumine, asutustevahelise koosöö tugevdamine ja avalikkuse teadlikkuse tõstmine".

Projekti raames on tugitelefoni 1492 kõnedele vastamine tagatud 24/7, sissehelistamine on tasuta. Vägivalla ohvrid  saavad naiste varjupaikades vähemalt minimaalsel vajalikul tasemel juriiidilist ja psühholoogilist nõustamist/psühhoteraapiat, abi on tagatud ühtlasemalt üle Eesti. 

Valmib naiste varjupaiga teenusekirjeldus. Toimuvad koolitused naiste varjupaikade ja tugitelefoni 1492 töötajatele, samuti varjupaikadega koostööd tegevatele juristidele ja psühholoogidele.  Korraldatakse neli võrgustikukoolitust Eesti erinevate piirkondade spetsialistidele.  Korraldatakse koolitajate koolitused naiste varjupaikadele, millega tagatakse varjupaikade töötajate koolitamise järjepidevus tulevikus. Varjupaikade ja tugitelefoni töötajatele pakutakse regulaarset supervisiooni, mis aitab ennetada läbipõlemist ja tagab parema tiimitöö. Eesti spetsialistid tuvuvad Norra kogemustega soopõhise vägivalla ohvrite abistamisel, Norra  naiste varjupaikade ja ülejäänud ohvriabisüsteemi osade tööga.

Info naiste varjupaikade kohta muudetakse varjupaikade veebilehtede kaudu kergesti kättesaadav. Igal aastal korraldatakse naistevastase vägivalla teemaline konverents. 

Projekti elluviimisel teeme koostööd Norra Vägivalla ja Traumastressi Uurimiskeskusega ja Norra naiste varjupaikade katusorganisatsiooniga Krisesentersekretariatet.

 

Kontaktisik projektijuht Eha Reitelmann

56240606 eha@naisteliin.ee

 

 

Tagasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...