Avaleht Vägivallast Tugikeskused Tugitelefon 1492 ENVL Tegevus Uudised

Kui Sul on võimalik, palun toeta naiste tugikeskusi üle Eesti. Saad seda teha läbi Eesti Naiste Varjupaikade Liidu, tehes annetuse või sõlmides internetipangas või pangakontoris annetuseks püsikorralduslepingu. Palun märgi makse selgitusse, kas tohime Sinu nime tänutäheks siin lehel avaldada või soovid jääda anonüümseks abistajaks

EESTI NAISTE VARJUPAIKADE LIIT
Swedbank EE722200221047713249

Kodulehe uuendamist toetas Norra toetusprogramm

 

Uudised

01.02.2016 1. veebruarist on Tallinnas, Hiiumaal ja Raplas avatud uued naiste tugikeskused

Alates 2016. aasta 1. veebruarist pakutakse vägivalda kogenud naistele abi kolmes uues tugikeskuses

Tallinnas Lasnam�el avatud Tallinna Naiste Tugikeskusega saate ühendust, helistades telefonil 57 570 911 või kirjutades meiliaadressil  tallinnanaistetugi@gmail.com . Tugikeskuse tööd korraldab Eesti Naiste Varjupaikade Liit.

Raplamaal avatud uue naiste tugikeskusega saate ühendust, helistades telefonil 58 137 153
või kirjutades meiliaadressil raplanaistekeskus@gmail.com .

Hiiumaal tegutseva uue naiste tugikeskusega saate ühendust, helistades telefonil  51 977 170 või kirjutades meiliaadressil hiiumaanaistetugi@gmail.com . Tugikeskuse tööd korraldab Läänemaa Naiste Tugikeskus.

Kõigis naiste tugikeskustes pakutakse vägivalda kogenud naistele ja nendega kaasas olevatele lastele esmast ja juhtumipõhist nõustamist, vajadusel ajutist majutust ning vajaduse korral ka psühholoogilist nõustamist/psühhoteraapiat ja õigusabi.

Tagasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...