Avaleht Vägivallast Tugikeskused Tugitelefon 1492 ENVL Tegevus Uudised

Kui Sul on võimalik, palun toeta naiste tugikeskusi üle Eesti. Saad seda teha läbi Eesti Naiste Varjupaikade Liidu, tehes annetuse või sõlmides internetipangas või pangakontoris annetuseks püsikorralduslepingu. Palun märgi makse selgitusse, kas tohime Sinu nime tänutäheks siin lehel avaldada või soovid jääda anonüümseks abistajaks

EESTI NAISTE VARJUPAIKADE LIIT
Swedbank EE722200221047713249

Kodulehe uuendamist toetas Norra toetusprogramm

 

Uudised

24.05.2022 Tallinna Naiste Tugikeskuses sai läbi esimene emade võimestamise koolitusgrupp

24. mail tehti kokkuvõtteid  märtsikuus Tallinna Naiste Tugikeskuses pilootprojektina käivitatud emade võimestamise koolitusgrupi tööst. Koos käidi kord nädalas 13 korral, grupi eestvedajateks olid Ene Ahas ja Vaike Pähn.

Osalejate tagasiside koolitusgrupi tööle oli väga positiivne. Sügisel käivitub loodetavasti taas uus koolitusgrupp Tallinnas, samuti on kavas otsida võimalusi laiendada tööd teistesse maakondadesse.

Koolitusgrupi eesmärgiks on jõustada ja nõustada emasid, et nad võtaksid vastutuse oma elu eest ja oskaksid ennast kehtestavalt käituda ning seeläbi lapsi toetada. Vanem ise on kõige suurem eeskuju oma lapsele ja vägivaldset käitumismustrit saab alati katkestada täiskasvanu. Oluline on mõista, kuidas ema  sellisesse suhtesse sattus, mõista oma perekonnalugu ja õppida konkreetseid oskusi, kuidas mitte edasi anda kahjustavaid suhtemustreid oma lastele.

Koolitusgrupi laiemaks eesmärgiks on katkestada vägivallaring ja traumade ülekandumine järgmistele põlvkondadele.

Koolitusgrupi läbiviimist toetas AVON.

Koolitusgrupi tööd kajastas ka ajaleht Pealinn

Tagasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...