Avaleht Vägivallast Tugikeskused Tugitelefon 1492 ENVL Tegevus Uudised

Kui Sul on võimalik, palun toeta naiste tugikeskusi üle Eesti. Saad seda teha läbi Eesti Naiste Varjupaikade Liidu, tehes annetuse või sõlmides internetipangas või pangakontoris annetuseks püsikorralduslepingu. Palun märgi makse selgitusse, kas tohime Sinu nime tänutäheks siin lehel avaldada või soovid jääda anonüümseks abistajaks

EESTI NAISTE VARJUPAIKADE LIIT
Swedbank EE722200221047713249

Kodulehe uuendamist toetas Norra toetusprogramm

 

Uudised

20.03.2020 Naiste tugikeskuse teenused kriisiolukorras

Meilt on täna palju küsitud, kuidas vägivalda kogenud naised ja lapsed naiste tugikeskustest kriisiolukorras abi saavad. Kinnitame, et kõik naiste tugikeskused Eestis jätkavad vaatamata kriisiolukorrale  tööd ja pakuvad vägivalla ohvritele igakülgset vajalikku abi.

Osutame abivajajatele jätkuvalt kõigis maakondades ööpäevaringset esmast kriisinõustamist, samuti juhtumipõhist nõustamist, vajadusel pakume ka psühholoogilist ja juriidilist nõustamist. Siin meie töös olulisi muudatusi ei ole, sest ka varasemalt on suur osa nõustamistest toimunud sidevahendite teel. Vaid vähem kui iga kümnes meie poole pöördunu on seni vajanud majutusteenust.

Ka ajutise majutuse vajaduse korral tasub tugikeskustega ühendust võtta, saame juhtumipõhiselt korraldada majutuse koostöös Sotsiaalkindlustusametiga.

Tänases olukorras teeme tihedat koostööd Sotsiaalkindlustusameti ja teiste võrgustike partneritega, et tagada nii vägivalla ohvrite, nende abistajate kui laiemalt kogu ühiskonna turvalisus ja leida pöördumises esitatud küsimustele head lahendused

Tagasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...